Samenwerking Albert Heijn Gruttostraat

Begin December mocht de SOS kringloopwinkel een Decemberhoekje inrichten bij Albert Heijn in de Gruttostraat.

De vraag kwam van Eliza Blom, de nieuwe bedrijfsleidster van deze AH. Dit hoefde ze ons geen twee keer te vragen! We gingen op zoek naar wat mooie retro spullen in de winkel, om een warme sfeer neer te zetten. Ondertussen is onze hoek te bewonderen in de Albert Heijn. Interesse in de spullen die er staan? Je kunt naar de SOS Kringloopwinkel bellen om deze te reserveren. Na 1 januari kun je ze dan ophalen of laten bezorgen, of je kunt natuurlijk naar de winkel komen voor nog veel méér mooie spullen!

De SOS Krinloopwinkel is erg blij met de samenwerking met de AH bij ons om de hoek. Een week eerder sponsorde AH al een koek&zopie kraam op onze decembermarkt. We hopen in de toekomst nog meer samen te doen!