Van SOS-Kringloop naar Loods-kringloop

Loodskringloopwinkel is de nieuwe naam van onze website en winkel.

In het voorjaar van 2018 zijn een aantal organisaties, waaronder SOS-kringloopwinkel, dagbesteding PUB en Spoor073, gefuseerd tot één nieuwe organisatie, Stichting Loods. Ook de naam van SOS-kringloopwinkel loopt daarin mee, dat is Loods-kringloopwinkel geworden.

Één naam, één organisatie, één visie met wél dezelfde enthousiaste mensen.  Hiermee is één krachtige nieuwe organisatie ontstaan die daarmee de belangen van de deelnemers béter kan behartigen.

Deze website wordt de komende tijd stapsgewijs aan de nieuwe organisatie aangepast. Maar, we vinden het erg belangrijk dat u ons nog kunt vinden. Voorlopig komt u door het intypen van ‘soskringloopwinkel’ nog gewoon op deze site terecht.